15 Nisan 2012 Pazar

Asya Dizileri Furyası: Love Rain :)







Efenim en son Lie To Me'yi ele almıştım. Onu yazarken henüz izlemeyi bitirmemiştim. Bitirdim ve gerçekten çok çok da beğendimm :)


Şimdi sıra uzun zamandır beklediğim ve Nisan ayında başlayan bi dizi Love Rain hakkında. Neden bekliyodun derseniz başrol oyuncusu yüzünden :D Jang Geun Suk benim canım ciğerim bidenem. You're Beautiful ve Marry Me Mary'de izlemiştim daha önce ve havasına hayranım. Hep bi asi hep bi punkçı hep bi aykırı :D 


Diziye gelicek olursak konusu da beni daha bi cezbetti bu sefer. Genel kore dizisi imajından biraz daha sıyrılmış. İlk 4 bölüm 1970'ler Koresini o dönemin zihniyetini ve aşkın o zamanlar ne kadar saf olduğunu anlatıyor. Seo In Ha Güzel Sanatlar Bölümü öğrencisi, resme çok yetenekli ve çapkın olmayan eli yüzü düzgün bir insan. Kim Yoon Hee de aile sağlığı bölümünde okuyan, ailesini bi trafik kazasında kaybetmiş çok sessiz sakin bi kız. In Ha Yoon Hee'ye onu gördüğü 3 saniyede aşık olur. Ama talihsiz bir şekilde en yakın arkadaşı Lee Dong Wook da aynı kıza aşık olur. Daha fazla ayrıntıya girmiycem :)


Efendim ben 70'ler kısmında en çok 3 saniye aşkı kısmını sevdim. Ayrıca özendim ve kıskandım ne yalan söyliyim. Zaten Kore dizilerine hep özeniyorum. Şapşal bi kız olsam da havalı herifin teki gelip bana aşık olsa diye geberiyorum buralarda ama kısmet be bu işler :):):)


5. Bölüm'den itibaren anlıyoruz ki In Ha ve Yoon Hee beraber olamamış çünkü günümüzde ikisinin çocukları karşılaşıyor. Çocuklar da yine aynı oyuncular tarafından oynanmış. Bakalım henüz altıncı bölümde devamında neler olacak. Okuyan herkese izlemelerini tavsiye ederim gerçekten güzel bir dizi :)



70'lerdeki Esas Oğlan Seo In Ha


70'lerdeki Esas Kız Kim Yoon Hee



70'lerdeki Esas Kızın Kızı Nam-ı Diyar Yeni Esas Kız (:D) Junng Ha Na


70'lerdeki Esas Oğlanın Oğlu Nam-ı Diyar Yeni Esas Oğlan Seo Joon